Petra van Hese
Welkom op de site van Trimsalon Petra van Hese. Hét adres voor de vachtverzorging van uw hond.

Mijn naam is Petra van Hese. Ik ben gediplomeerd hondentrimster en trotse eigenaar van Trimsalon Petra van Hese. In mijn salon behandel ik alle rassen, groot en klein, rashond en kruisingen. In overleg met u wordt uw hond in model gebracht volgens rasstandaard. Indien uw hond niet onder een bepaald ras valt, wordt deze volledig naar uw wens in model gebracht voor zover de vachtstructuur van de hond dit toelaat.

Ook kunt u bij mij in de salon terecht (De trimsalon is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur) voor een regelmatige kam,borstel en/of wasbeurt van uw hond. Een standaard behandeling bestaat uit het knippen/plukken/effileren/scheren (dit is afhankelijk van de vacht type van uw hond), wassen, voetjes leeg knippen, nagels knippen, oortjes leeg plukken en schoon maken (cleanen).

Voor-en-Na Ook kunt u al op jonge leeftijd van uw pup bij mij terecht, want u kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen om uw hond te laten wennen aan de trimsalon. Dit kan al vanaf 8-13 weken. Deze behandeling bestaat met name uit het knippen van de scherpe nageltjes en als de hond zich op zijn gemak voelt krijgt hij/zij een lekkere badbeurt en wordt hondvriendelijk droog geföhnd.

In de trimsalon heb ik een ruimte speciaal voor grote honden.
In deze ruimte staat een speciaal hefbad en grote tafels.
Zo wordt de trimbehandeling nog comfortabeler voor de hond.
Voor de oudere hond en honden die niet lang zelfstandig kunnen staan,
heb ik speciale hulpmiddelen die het trimmen van deze honden
een stuk aangenamer maken

Een verzorgd uiterlijk van de hond en de wensen van de klant staat bij mij hoog in het vaandel. Ik besteed veel aandacht aan uw hond en zorg dat hij of zij hier op zijn gemak voelt. Ook kunt u bij mij terecht voor diverse verzorgingsproducten zoals shampoos, conditioners, borstels, kammen, etc.

Voor meer informatie kunt u mij altijd bellen of e-mailen . Ik werk alleen op afspraak. Op deze manier kan ik genoeg aandacht besteden aan uw hond (maak tijdig een afspraak om teleurstellingen te voorkomen).